Sandwich cu vinete pentru mine și blogul meu
Sandwich de vinete pentru mine și blogul meu necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 433 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. 266 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mai mult la fel: Bruschetta de vinete Tricolore – un blog de gătit-Kitchenist, Cum am început un blog alimentar și linte de paie și plăcintă cu vinete (cu piure de cartofi și conopidă), și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete.
Instrucțiuni
Feliați ambele capete de pe vinete și aruncați-le.
Tăiați vinetele rămase în 8 felii cu grosimea de aproximativ cca.
Încălziți aproximativ jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie mare cu fund greu sau din fontă, așezată la foc mediu, până când uleiul strălucește și aproape fumează. Prăjiți feliile de vinete în 2 loturi până se rumenesc frumos pe ambele părți și se înmoaie oarecum. Cu toate acestea, nu le gătiți până nu sunt moale.
Scurgeți feliile rumenite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Adăugați cu grijă uleiul rămas în tigaie. Ar trebui să existe o bucată de ulei de 1/8 inch în tigaie. Dacă nu adăugați un pic mai mult după cum este necesar.
Se pune aproximativ aproximativ din feta sfărâmată pe fiecare dintre cele 4 felii de vinete rumenite, apoi se acoperă stilul sandwich cu feliile rămase. Se potrivesc-le sizewise cât mai bine posibil.Lucrând pe rând, înmuiați fiecare sandviș de vinete în oul bătut, apoi acoperiți-le cu panko; pus deoparte.Odată ce uleiul este din nou fierbinte, rumeniți ușor sandvișurile în uleiul fierbinte pe ambele părți; aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Dați fiecărui sandviș un vârf de sare, apoi scurgeți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie câteva momente. Odată ce s-au răcit suficient pentru a le manipula (dar sunt încă fierbinți) înfășurați-le cu grijă în Mâneci de pergament. Acest lucru le va face mai ușor de mâncat, deoarece vinetele prăjite pot fi destul de moi.
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...