Sandwich Cu Vinete La Grătar
Dacă aveți în jur aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, sandwich-ul de vinete la grătar ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 532 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vinete globe, sare, chifle burger și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus prin simple rețete. 817 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandwich Cu Vinete La Grătar, Sandwich Cu Vinete La Grătar, și Sandwich Cu Parmezan Cu Vinete La Grătar.
Instrucțiuni
Runde de vinete cu sare: tapetați o tavă mare cu prosoape de hârtie.
Așezați rondele de vinete pe tavă într-un singur strat. Sare generos pe ambele părți.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Înveliți feliile de roșii și ceapă cu oțet și ulei de măsline în caserolă:
Tăiați roșia în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați ceapa roșie în felii de 1/8 inch.
Se toarnă cele două oțeturi și o linguriță de ulei de măsline într-un recipient plat, cum ar fi o caserolă.
Se presară cu puțină sare și se amestecă cu o furculiță pentru a se combina.
Așezați ceapa și roșiile în recipient și întoarceți-le pentru a acoperi cu pansamentul.
Pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă. Asigurați-vă că grătarele sunt curate și închideți capacul.
Grătiți rundele de vinete: odată ce feliile de vinete au stat cel puțin 15 minute, uscați-le cu mai multe prosoape de hârtie.
Folosiți o perie de patiserie pentru a le picta pe ambele părți cu ulei de măsline.
Așezați feliile pe grătar și grătiți-le aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte cu capacul închis, până se rumenesc frumos.
Scoateți din grătar. Prăjiți ușor chiflele de burger pe grătar, timp de aproximativ 30 de secunde până la un minut, suficient cât să se prăjească ușor.
Asamblați sandvișurile: pentru a construi sandvișul, așezați-vă chiflele de burger. Puneți două sau trei runde de felii de vinete deasupra cocului de jos. Apoi adăugați o felie de roșii și puțină ceapă roșie.
Adăugați câteva felii de mozzarella proaspătă și acoperiți-o cu câteva frunze de busuioc.