Sandwich cu roșii deschise, Mozzarella și busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu roșii deschise, Mozzarellan și busuioc. Această rețetă face 12 porții cu 779 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți frunze de busuioc, sare și piper kosher, mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandwich de vinete la grătar cu fața deschisă, cu Pesto, roșii și Mozzarella proaspătă (copiii gătesc luni), Tomate și brânză topită sandwich deschis cu care se confruntă, și Sandwich Elvețian, Șuncă Și Roșii La Grătar Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați roșiile și feliați fiecare roșie și fiecare bilă de mozzarella în felii groase de 1/4 inci.
Așezați pâinile ciabatta feliate pe o suprafață de lucru și întindeți fiecare jumătate uniform cu 1/8 cană pesto.
Așezați 4 felii de roșii și 3 felii de mozzarella una lângă alta pe partea superioară a fiecărei jumătăți de pâine și presărați sare și piper.
Așezați 4 frunze de busuioc deasupra fiecărui sandwich.
Feliați fiecare jumătate de pâine transversal în 4 porții de servire, asigurându-vă că fiecare bucată are o felie de roșii, mozzarella și o frunză de busuioc.