Sandwich cu ou de rață cu spanac și cremă Chipotle

Sandwich cu ou de rață cu spanac și cremă Chipotle
Sandwich cu ou de rață cu spanac și cremă Chipotle ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 253 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, spanac pentru copii, ou de rață și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă, Piept de rață fript cu sos de portocale Chipotle, și Quesadillas de rață cu Salsan de cireșe Chipotle și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul adobo cu smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
SmântânăSmântână
2
Întindeți amestecul pe ambele părți ale chiflei. Prăjiți oul cu partea însorită în sus. Completați partea de jos a chiflei cu spanacul, ardeiul roșu, ceapa și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
SpanacSpanac
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
CeapăCeapă
RolaRola
OuăOuă
3
Adăugați chifla de sus și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Retipărit cu permisiunea de la Pune un ou pe el: 70 de feluri de mâncare delicioase care merită un Topping însorit de Lara Ferroni. Copyright 2013 de Lara Ferroni. Publicat de Sasquatch Books.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Revista