Sandwich-ul cu Halibut prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 8,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 429 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, kaiser și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sandviș Cu Halibut La Grătar, Halibut Prăjit Secret, și Halibut prăjit în tigaie cu R olfactiv pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți peștele și uscați; deoparte. Într-un vas superficial, amestecați făina, sarea și piperul după gust. Înmuiați fiecare file în amestecul de făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Bomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti pestele in uleiul incins timp de 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul și mărarul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți maioneza de mărar uniform pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Crengute De Marar Proaspat Culese
5
Așezați un file de pește pe fiecare rulou și deasupra cu felii de roșii și ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.