Sandwich Cu Friptură La Grătar

Sandwich Cu Friptură La Grătar
Rețeta sandwich cu friptură la grătar poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Acest fel principal are 564 calorii, 42G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, miere, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Sandvișul cu friptură la grătar al lui Bobby Flay cu sos de friptură, Sandwich Cu Friptură La Grătar, și Sandwich Cu Friptură La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată într-un castron și se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați friptura și întoarceți-vă pentru a vă asigura că este complet acoperită de marinată. Dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la 12, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Topiți untul într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu. Odată topită, adăugați făina și amestecați până devine o culoare blondă deschisă. Bateți încet laptele. Aduceți laptele la foc mic în timp ce amestecați. Odată la foc mic, amestecați brânza, câte o mână pe rând. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Aruncați ceapa verde într-un castron cu ulei de măsline și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scoateți friptura din marinată și lăsați excesul să se scurgă. Grătiți friptura timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar și aproximativ 8 până la 10 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți friptura de pe grătar pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
În timp ce friptura se odihnește, puneți ceapa verde și baghetele pe grătar. Gatiti ceapa verde pana se carbonizeaza si se inmoaie, aproximativ 4 minute, si prajiti painea pana devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
BaguetteBaguette
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Pentru a asambla, feliați friptura, la un unghi de 45 de grade, în felii foarte subțiri peste Bob. Puneți o parte din friptură pe fundul fiecărei role, acoperiți cu niște ceapă verde la grătar și sufocați cu sos de brânză provolone. Acoperiți cu partea superioară a ruloului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Revista