Sandwich cu friptură deschisă cu roșii verzi murate
Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 24 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica rucola copil, catei de usturoi, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Deschide Fata Caprese Friptură Sandwich, Sandwich Cu Friptură Deschisă Cu Sos De Parmezan, și Sandwich cu șuncă și ouă cu față deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru, presărați usturoiul tocat cu sare și, folosind partea plată a unui cuțit, zdrobiți usturoiul într-o pastă netedă. Într-un castron mic, bateți pasta de usturoi cu rozmarinul, ardeiul și uleiul de măsline. Frecați marinata peste toată friptura și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau la frigider până la 2 zile.
Încălziți o tigaie la grătar. Condimentați friptura de flanc cu sare și piper și grătați la foc moderat, întorcând o dată, până la mediu-rar, aproximativ 7 minute.
Transferați friptura pe o scândură și lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați subțire friptura peste cereale.
Gratiți pâinea până când este crocantă și aurie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Întindeți fiecare felie cu 1/2 linguriță fiecare din maioneză și muștar. Aranjați friptura pe pâine și deasupra cu roșiile verzi murate.
Într-un castron mediu, aruncați rucola cu lichidul de decapare a roșiilor și condimentați cu sare și piper. Movilați rucola pe sandvișuri și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.