Sandwich cu brânză la grătar cu slănină și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu brânză la grătar cu slănină și pere. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 123G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 2687 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes are 407 de fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți carne de vită, pui, pește și fructe de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Slănină, Pere Și Brânză, Sandwich cu brânză la grătar cu Brie, pere și alune, și Sandwich cu brânză la grătar cu pui, pere și Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu.
Puneți sandvișul-felie de pâine, brânză, felii de pere, slănină, felie de pâine.
Întindeți untul deasupra sandvișului.
Pâine prăjită pe tigaie din fontă:
Așezați sandvișul cu partea de sus în jos (cu partea de unt în jos) pe tigaia fierbinte. Ungeți partea expusă a sandvișului.
Lăsați să gătească un minut și apoi folosiți o spatulă metalică pentru a întoarce sandvișul pe cealaltă parte.
Apăsați în jos cu spatula sau a doua tigaie: în timp ce prăjiți sandvișul pe a doua parte, apăsați sandvișul cu o spatulă.
Alternativ, puteți imita o presă panini (deși fără creste) încălzind o tigaie mai mică din fontă pe un arzător separat. Folosiți greutatea acestei tigaie pentru a apăsa sandvișul de sus.
Sandvișul se face atunci când părțile sunt prăjite și brânza este topită.
Tăiați în jumătate și serviți.