Sandwich cu brânză la grătar cu coaste scurte de vită trase și ceapă roșie murată

Sandwich cu brânză la grătar cu coaste scurte de vită trase și ceapă roșie murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 645 calorii. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coaste scurte de vită trase, brânză mozzarella, ceapă murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Rețete similare sunt Brânză la grătar cu coaste scurte trase și ceapă roșie murată, Brânză La Grătar Cu Coaste Scurte Trase, și Coaste Scurte De Vită În Stil Coreean La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați câte 2 felii de brânză pe 8 felii de pâine. Topiți fiecare cu 1/4 cană ceapă roșie murată, 1/2 cană coaste scurte de vită trase și încă 2 felii de brânză. Se acoperă cu felii de pâine rămase.
Ungeți feliile de pâine cu 1 lingură de unt și răsturnați pe grătarul preîncălzit sau tigaia antiaderentă.
Ungeți celelalte părți ale sandvișurilor cu 1 lingură de unt rămasă; gătiți la foc mediu până devine auriu. Întoarceți sandvișurile și rumeniți alte părți.
Tăiați în diagonală cu un cuțit zimțat și serviți imediat.