Sandwich cu brânză la grătar cu Chili carbonizat și porumb
Sandvișul cu brânză la grătar cu Chili carbonizat și porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 677 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, sare și piper kosher, ardei poblano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich de homar la grătar cu porumb carbonizat și Salsa de Avocado, Sandwich cu brânză și Chili la grătar, și Porumb carbonizat cu Chili și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare. Preîncălziți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Ungeți porumbul, jalapele și poblanos cu ulei vegetal. Grătiți până se carbonizează pe toate părțile, întorcându-se ocazional cu clești, 7 până la 10 minute pentru porumb, 5 până la 7 minute pentru chilis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Transferați la placa de tăiere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați boabele de porumb din știulete într-un castron mare și tăiați ardeii iute în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți brânza într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se topeste complet si se rumeneste in pete, aproximativ 4 minute. Se amestecă porumbul și ardeii iute. Condimentează după gust cu sare și piper. Reduceți căldura la cea mai mică setare pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, unt exterior de role divizate. Împărțiți amestecul de brânză uniform între rulouri și apăsați împreună. Gatiti intr-o tigaie mare sau peste gratar, 2 sandwich-uri la un moment dat, pana cand sunt crocante si rumenite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
6
Se transferă pe placa de tăiat și se taie în jumătate. Aruncați împreună ceapa, coriandrul și sucul de lămâie.