Sandvișuri Ruben

Sandvișuri Ruben
Sandvișurile Reuben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 527 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, carne de vită, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Ruben, Sandvișuri Ruben, și Sandvișuri Ruben.

Instrucțiuni

1
Intinde 1 lingura mii Insula pansament peste fiecare din 6 felii de pâine. Se acoperă cu brânză, varză murată și carne de vită. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îmbrăcăminte De Mii De Insuleîmbrăcăminte De Mii De Insule
Carne De VităCarne De Vită
Varză AcrăVarză Acră
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
2
Întindeți 1 linguriță de unt peste fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
3
Așezați sandvișurile, cu untul în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întindeți untul rămas peste feliile de pâine. Gatiti neacoperit la foc mic aproximativ 10 minute sau pana cand fundul se rumeneste. Întoarceți; gatiti aproximativ 8 minute mai mult sau pana cand fundul se rumeneste si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista