BBQ piept Reuben Sandwich - uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 909 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,23 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piept de vită, zahăr brun, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri Reuben cu piept de grătar, Sandvișuri Ruben, și Sandvișuri Ruben.
Instrucțiuni
1
Pentru pansamentul în stil rusesc: în castron, amestecați pansamentul de smântână, gust, ketchup, arpagic, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Arpagic
Piper
Savurează
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Combinați sosul ketchup Worcestershire, oțetul, zahărul brun, frunzele de dafin, usturoiul, boiaua, cuișoarele măcinate și piperul negru într-o oală mică și reduceți la foc mic, 30 de minute. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte cu piept gătit, feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Cuișoare De Pământ
Piper Negru
Zahăr Brun
Frunze De Dafin
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Oțet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți varza murată într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Acră
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Încălziți o presă de sandviș sau o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
Tigaie
4
Așezați o felie de brânză elvețiană, împăturită pentru a se potrivi pâinii, pe 4 felii de pâine, ușor unsă cu unt pe o parte și partea untă cu unt orientată spre exterior. Împărțiți carnea printre sandvișuri. Acoperiți carnea cu niște varză murată și o altă felie de brânză. Slather unele pansament pe restul de pâine felii, unt ușor partea cu care se confruntă afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Brânză Elvețiană
Varză Acră
Unt
Brânză
Carne
5
Apăsați sammies pe o presă de sandviș până când brânza se topește sau grătați sandvișurile până când sunt profund aurii pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
Tigaie
6
Serviți sandvișurile cu murături de delicatese înjumătățite și ridichi sărate.