Sandvișuri pita cu vinete la grătar cu tartinat cu iaurt-usturoi
Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 161 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri pita cu chiftele de miel și vinete, Sandvișuri Feta, Fasole Garbanzo Și Pita De Vinete, și Salată de vinete prăjite cu chipsuri de Pita și sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de vinete într-o strecurătoare; se presară cu 1 lingură de sare. Aruncă bine.
Scurgeți 30 de minute. Clătiți bine; se usucă cu prosoape de hârtie.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, iaurt și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți vinetele și feliile de ceapă cu ulei.
Așezați feliile de vinete și ceapă pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite.
Umpleți fiecare jumătate de pita cu 1 1/2 linguri amestec de iaurt, un sfert de felii de vinete, un sfert de felii de ceapă și 1/4 cană de rucola.