Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă roșie caramelizată

Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 170 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă caramelizată, Manchego și maioneză Harissa, Sandvișuri cu șuncă la grătar și Gouda cu Friscrode și ceapă caramelizată, și Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se gătește la foc moderat, amestecând, timp de 5 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea și oțetul balsamic și se gătește la foc mic, amestecând ocazional, până se caramelizează bogat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Aprinde un grătar. Grătați cârnații la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când sunt carbonizați frumos și fierți, aproximativ 15 minute.
Puneți un cârnați în fiecare bucată de baghetă. Se acoperă cu ceapa caramelizată și câteva crenguțe de coriandru și se închid sandvișurile.
Transferați în farfurii și serviți.
Se ornează cu pene de lămâie.