Sandvișuri italiene presate cu roșii uscate la soare

Sandvișuri italiene presate cu roșii uscate la soare
Sandvișurile italiene presate cu roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei grași prăjiți, brânză cremă de bloc, pâine ciabatta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile și apa clocotită într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgere.
3
În timp ce roșiile stau, goliți jumătatea superioară a pâinii, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii interioare superioare. Rezervați bucățile de pâine pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Procesați roșiile, crema de brânză, usturoiul și piperul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Întindeți amestecul de roșii pe părțile tăiate ale jumătăților de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Stratul 10 frunze de busuioc pe jumătate de pâine de jos și deasupra uniform cu jumătate de prosciutto. Se acoperă uniform cu felii de piper și prosciutto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
ProsciuttoProsciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
7
Stropiți cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
8
Stratul rămas 10 frunze de busuioc peste sandwich; puneți jumătate de pâine pe sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
9
Înfășurați sandvișul în folie de plastic și așezați-l pe o foaie de copt; așezați o altă foaie de copt deasupra sandvișului și cântăriți cu mai multe cutii grele. Se răcește 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Tăiați în 6 porții egale.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista