Sandvișuri italiene presate cu roșii uscate la soare

Sandvișurile italiene presate cu roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei grași prăjiți, brânză cremă de bloc, pâine ciabatta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa clocotită într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
În timp ce roșiile stau, goliți jumătatea superioară a pâinii, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii interioare superioare. Rezervați bucățile de pâine pentru o altă utilizare.
Procesați roșiile, crema de brânză, usturoiul și piperul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Întindeți amestecul de roșii pe părțile tăiate ale jumătăților de pâine.
Stratul 10 frunze de busuioc pe jumătate de pâine de jos și deasupra uniform cu jumătate de prosciutto. Se acoperă uniform cu felii de piper și prosciutto rămas.
Stropiți cu oțet balsamic.
Stratul rămas 10 frunze de busuioc peste sandwich; puneți jumătate de pâine pe sandwich.
Înfășurați sandvișul în folie de plastic și așezați-l pe o foaie de copt; așezați o altă foaie de copt deasupra sandvișului și cântăriți cu mai multe cutii grele. Se răcește 8 ore sau peste noapte.
Tăiați în 6 porții egale.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.