Sandvișuri de vinete la grătar cu ceapă roșie și Aioli
Sandvișurile de vinete la grătar cu ceapă roșie și Aioli sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți Ușor frunze de rucola, vinete, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Vinete La Grătar, sandvișuri cu vinete și pesto la grătar, și Sandvișuri cu vinete și Mozzarella la grătar.
Instrucțiuni
Pentru a prepara aioli, combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti sandvișuri, aranjați vinetele într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele.
Presărați ambele părți ale vinetelor cu sare; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional. Clătiți vinetele cu apă rece.
Combinați cimbru, pătrunjel și rozmarin într-un castron mic, amestecând bine. Înveliți ușor feliile de vinete cu spray de gătit; se presară cu amestec de plante.
Aranjați vinetele și ceapa pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald. Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 1 minut pe fiecare parte sau până când sunt prăjite.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de aioli pe 1 parte din 4 felii de pâine; împărțiți vinetele și ceapa uniform între feliile de pâine.
Așezați 2 felii de roșii pe fiecare sandviș; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de rucola.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de aioli rămase pe 1 parte din cele 4 felii de pâine rămase; așezați deasupra sandvișurilor.
Notă de vin: cu legume ne gândim adesea la vinul alb, dar aroma afumată a vinetelor la grătar și pielea plăcut amară se căsătoresc bine cu roșii rustice cu corp mediu. Încercați un amestec toscan precum Tenuta di Arceno Prima
Voce 2003 ($20). Fructele de cireș ale vinului au note de piele și pământ pentru a amplifica aromele pe bază de plante de rozmarin și cimbru, în timp ce aciditatea sa vie echilibrează aioli cremoși. -- Jeffery Lindenmuth