Sandvișuri De Porc Ușor Trase

Sandvișuri De Porc Ușor Trase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc ușor trase. Această rețetă servește 6. O porție conține 253 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, chimen măcinat, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură.
3
Scoateți carnea de porc din sos; tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea de porc la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Așezați aproximativ 1/3 cană amestec de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; deasupra cu jumătățile superioare de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateGreu
Gata În1 h, 8 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista