Sandvișuri De Porc La Grătar

Sandvișuri De Porc La Grătar
Sandwich - uri de porc gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 138 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de fund de porc, sos de roșii, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sandvișuri De Porc La Grătar, Sandvișuri De Porc La Grătar, și Sandvișuri De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați carnea într-o tigaie de prăjire cu folie de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se întinde cu muștar; se presară cu pudră de chili. Acoperiți tigaia cu folie; așezați pe grătarul grătarului. Acoperiți grătarul cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Grill 3 la 3-1 / 4 ore sau până când carnea este gata (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți carnea de pe grătar; lăsați să stea 10 min. Între timp, amestecați sosul de grătar, sosul de roșii, melasa și usturoiul într-o cratiță mare. Rezervați 1 cană amestec de sos de grătar pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți carnea din tigaie; se toacă cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați la amestecul de sos de grătar în cratiță; gatiti la foc mediu-mic 10 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se servește în chifle cu sosul rezervat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista