Sandvișuri de porc cu sos de grătar Alb

Reteta sandwich-uri de porc cu sos de gratar alb este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 566 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 2.46 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Alabama A tras sandvișuri de porc cu sos de grătar Alb, Sandvișuri de porc cu sos de grătar cu bere rădăcină, și Sos De Grătar Alb Coaste De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pulverizați grătarul cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Gratiți pâinea timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte până când este ușor prăjită. Pune deoparte.
Pentru sosul de grătar: într-un castron mic, combinați maioneza, sucul de lămâie, oțetul de cidru de mere, sarea și piperul. Pune deoparte.
Pentru amestecul de condimente: într-un castron mic, amestecați împreună pudra de chili, oregano, semințe de țelină, boia de ardei și cimbru.
Stropiți Cotletele de porc pe ambele părți cu ulei de măsline și presărați cu sare și piper. Frecați amestecul de condimente peste tot.
Grătar timp de 4 minute. Întoarceți Cotletele de porc și periați partea superioară a fiecărei cotlete cu 1 lingură de sos de grătar. Gatiti inca 3-4 minute pana cand sunt fierte si un termometru pentru carne introdus in partea cea mai groasa a cotletelor Inregistreaza 150 de grade F. feliati Cotletele de porc in felii groase de 1/4 inch.
Întindeți o parte din fiecare felie de pâine cu puțin sos de grătar.
Așezați frunzele de salată, feliile de roșii și murăturile pe 4 felii de pâine. Se acoperă cu carnea de porc feliată.
Adăugați feliile de pâine rămase deasupra și serviți.