Sandwich-uri de pește pane cu sos tartar menta-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 499 calorii, 41G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, panko, ceapă vidaliană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Bețișoare De Pește Coapte Cu Sos Tartar, Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper, și Sandwich-uri de pește cu crustă de porumb cu sos Tartar Old Bay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; amestecați 1/8 linguriță de piper. Puneți sosul tartar deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați ceapa și apa cu gheață; înmuiați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Presărați restul de 1/4 linguriță piper și 1/4 linguriță sare uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)
6
Puneți făina într-un vas superficial; puneți albușurile de ou într-un alt vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
7
Puneți panko în altul. Dragați ambele părți ale peștilor în făină; înmuiați în albus de ou și dragați în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Puneți peștele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Coaceți la 350 timp de 6 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Întindeți aproximativ 4 lingurițe amestec de mentă pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Topiți fiecare cu 1 file de pește. Aranjați ceapa uniform peste pește; deasupra cu 2 felii de roșii și jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Bomboane De Caracatiță Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.