Sandvișuri de miel rămase cu maioneză tapenadă, Năsturel și brânză Caciocavallo

Sandvișurile de miel rămase cu maioneză tapenadă, Năsturel și brânză Caciocavallo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 705 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de pătrunjel, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri de miel cu usturoi prăjit și maioneză de cimbru, {Resturi} Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, și Sandvișuri cu ceai de brânză de capră și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul sau cuptorul la 500 F.
Combinați maioneza, tapenada, hamsiile tocate, 1 lingură de ulei de măsline și ierburile tocate într-un castron mic și amestecați cu o furculiță pentru a combina. Pune deoparte.
Stropiți pâinea pe o parte cu 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați pe un suport de sârmă și prăjiți-l în cuptorul cu prăjitor de pâine sau în cuptor până când se încălzește și abia începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Aruncați năsturelul cu lingura rămasă ulei de măsline și oțet balsamic într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Pentru a construi sandvișuri, întindeți amestecul de măsline/maioneză pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Strat de miel, brânză și năsturel îmbrăcat deasupra a două felii de pâine, apoi închideți sandvișurile cu alte două felii de pâine.