Sandvișuri de miel, roșii prăjite și anghinare cu răspândire de măsline

Sandvișuri de miel, roșii prăjite și anghinare cu răspândire de măsline
Miel, roșii prăjite, și anghinare sandwich - uri cu răspândirea de măsline este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 374 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, maioneză, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sandvișuri Întinse Cu Nuci De Măsline, Răspândire Stratificată De Roșii Uscate Și Anghinare, și Răspândire stratificată de roșii uscate la soare și anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aranjați jumătățile de roșii, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți cu ulei de măsline; se presară cu 1 linguriță de cimbru și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este foarte fraged. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Combinați restul de 1/2 linguriță de cimbru, maioneză cu conținut scăzut de grăsimi, măsline, coajă și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Întindeți părțile tăiate de pâine uniform cu amestec de maioneză. Împărțiți jumătățile de roșii, piciorul simplu prăjit de miel, ceapă și anghinare în mod egal între 4 bucăți de pâine. Se acoperă cu bucățile de pâine rămase. Înfășurați sandvișurile în folie sau hârtie pergament; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista