Sandvișuri De Curcan Cu Față Deschisă

Sandvișuri De Curcan Cu Față Deschisă
Sandvișurile de curcan cu față deschisă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos Worcestershire, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri De Curcan Fierbinte Savuroase Cu Față Deschisă, Sandvișuri calde de curcan și sos cu față deschisă, și Hot Browns: sandvișuri de curcan cu față deschisă cu sos de cremă de parmezan și slănină.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, călește ceapa, usturoiul și condimentul Italian în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pătrunjel, suc de lămâie, sos Worcestershire și piper; se întinde pe părțile tăiate ale rulourilor. Se acoperă cu curcan; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
RolaRola
3
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista