Sandvișuri De Curcan Condimentate
Sandwich-uri de curcan condimentată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați curcan, scurtare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza scurtarea ai putea urma acest curs principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Friptură Cu Condimente Grecești, Burgeri De Curcan Condimentați, și Curcan Prăjit Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Adăugați zahărul, oul, scurtarea, sarea, apa rămasă și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Împărțiți fiecare porție în 12 bucăți. Formați fiecare într-o minge.
Loc 3 în. separat pe foi de copt unse.
Ungeți cu unt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 400 la 8-10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Între timp, combinați sarea, praful de usturoi și piperul; frecați peste curcan.
Așezați untul în interiorul cavității curcanului; legați copanele împreună. Pregătiți grătarul pentru căldură medie indirectă. Puneți aripile sub curcan și așezați-le cu pieptul în sus într-o tigaie de prăjire de unică folosință; așezați pe grătar.
Grătar, acoperit, timp de 1 oră. Dacă folosiți un grătar cu cărbune, adăugați 10 Brichete la cărbuni. Ungeți cu picături de tigaie. Acoperiți și grătiți cu 1-1 / 2 până la 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180 de minute, adăugând 10 brichete pentru a menține căldura și periați cu picături de tigaie la fiecare 30 de minute. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.)
Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta. Împărțiți chiflele în jumătate; umpleți cu curcan feliat.