Sandvișuri de carne de vită prăjită cu Provolone topit
Picurarea sandvișurilor de vită prăjită cu provolone topit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână inele ușoare de ardei cu banane murate, supă de ceapă condensată campbell ' s, brânză provolone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 524 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sandvișuri de vită prăjită cu provolone topit, Friptură de vită, Broccoli rabe și sandvișuri Provolone, și Sandvișuri cu carne de vită și Provolone la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți supa și Worcestershire într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mare până la fierbere.
Se adaugă carnea de vită și se încălzește, amestecând ocazional.
Împărțiți carnea de vită uniform între rulouri. Acoperiți carnea de vită cu feliile de brânză și așezați sandvișurile pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 3 minute sau până când sandvișurile sunt prăjite și brânza este topită. Puneți amestecul de supă pe sandvișuri. Completați fiecare sandviș cu 1 lingură de inele de piper.