Sandvișuri Cubaneze De Porc
Sandvișurile de porc cubaneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 533 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de muștar, murături de mărar, elvețieni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandvișuri Cubaneze De Porc, Sandvișuri Cubaneze De Porc, și Sandvișuri Cubaneze De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu chimen și piper.
Așezați într-o pungă mare, resigilabilă din plastic, cu usturoi și 2 linguri. ulei. Se da la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt, condimentați cu sare și puneți capătul subțire sub sine. Prăjiți timp de 8 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177° și prăjiți timp de 10 minute.
Lăsați carnea de porc să se răcească aproximativ 10 minute.
Feliați subțire carnea de porc.
Răspândiți 1 Lingură. maioneză pe fiecare dintre cele 4 blaturi sandwich-roll; răspândiți 2 lingurițe. muștar pe fiecare din cele 4 funduri. Distribuiți felii de șuncă, brânză, carne de porc și murături uniform și închideți sandvișurile.
Încălziți o tigaie medie din fontă sau altă tigaie grea de jos la foc mare. Într-o tigaie mare sau grătar, încălziți 1 lingură rămasă. ulei la foc mediu-mic.
Așezați două sandvișuri într-o tigaie mare. Apăsați tigaia medie preîncălzită deasupra pentru a cântări sandvișurile; gatiti 10 minute.
Transferați pe o farfurie. Repetați procesul cu sandvișurile rămase.
Se servește cu salată de cartofi sau chipsuri.