Sandvișuri cu șuncă și rucola cu chutney de afine
Sandvișurile cu șuncă și rucola cu chutney de afine sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 234 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână șuncă, muștar dijon, chutney de afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sandvișuri de pui la grătar cu rucola și Chutney, Glisoare de curcan cu Brie, rucola și Chutney de afine pe rulouri de cartofi dulci, și Curcan De Afine Cu Sandvișuri Cu Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați cruste de pizza pe o foaie de copt.
Se coace 5 minute la 450 sau până se încălzește.
Răspândiți chutney peste partea de jos a 1 crustă de pizza.
Răspândiți muștarul pe partea inferioară a crustei rămase. Aranjați șunca feliată peste crusta acoperită cu muștar. Se acoperă cu rucola.
Așezați partea acoperită cu chutney a crustei rămase peste rucola.
Tăiați în patru sandvișuri egale.