Sandvișuri cu șuncă și Elvețiană
Sandvișurile cu șuncă și Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 837 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză elvețiană, ceapă, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandvișuri cu șuncă și ouă elvețiene, Sandvișuri cu șuncă elvețiană și sparanghel, și Sandvișuri elvețiene și ouă la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente; se întinde uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați șunca și brânza pe jumătate din feliile de pâine și acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună ouăle și laptele și se toarnă peste sandvișuri, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit pentru legume și periați cu jumătate de unt topit. Aranjați sandvișurile pe foaia de copt. Înveliți fundul unei a doua foi de copt cu spray de gătit și periați cu untul topit rămas.
Așezați partea acoperită în jos deasupra sandvișurilor.
Coaceți la 475 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.