Sandvișuri cu șuncă și Elvețiană

Sandvișuri cu șuncă și Elvețiană
Sandvișurile cu șuncă și Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 837 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză elvețiană, ceapă, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandvișuri cu șuncă și ouă elvețiene, Sandvișuri cu șuncă elvețiană și sparanghel, și Sandvișuri elvețiene și ouă la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente; se întinde uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați șunca și brânza pe jumătate din feliile de pâine și acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se amestecă împreună ouăle și laptele și se toarnă peste sandvișuri, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit pentru legume și periați cu jumătate de unt topit. Aranjați sandvișurile pe foaia de copt. Înveliți fundul unei a doua foi de copt cu spray de gătit și periați cu untul topit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Așezați partea acoperită în jos deasupra sandvișurilor.
6
Coaceți la 475 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista