Sandvișuri cu șuncă și brânză la grătar cu gem de căpșuni

Sandvișurile cu șuncă și brânză la grătar cu gem de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 928 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, gruy otrivre, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi gemul de căpșuni, puteți urma acest fel principal cu Pâine Rapidă Cu Gem De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu brânză la grătar cu Mascarpone, căpșuni și busuioc, Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, și Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună gemul de căpșuni-limonadă, șalotul tocat, uleiul de măsline și muștarul Dijon; întindeți pe 1 parte a 4 felii de pâine. Topiți fiecare cu 3 felii de șuncă deli, 1/3 cană (1 1/2 oz.) brânză gruyre mărunțită și 1 felie de pâine.
Perie 1 Lingura. unt topit pe ambele părți ale fiecărui sandwich. Gătiti sandvișurile într-o tigaie mare antiaderentă sau tavă la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.