Sandvișuri cu șuncă și brânză
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de șuncă, unt, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri De Curcan Cu Brânză Cremă De Afine, Chorizo Waffled-Brânză Quesadilla, și Brânză La Grătar Cu Roșii Napolitane.
Instrucțiuni
Preîncălziți fierul de vafe la înălțime până abia începe să fumeze. Reduceți căldura la moderat și periați generos cu puțin unt.
Întindeți untul pe 1 parte din 8 felii de pâine și întoarceți feliile. Top 4 felii cu 1 felie de șuncă și 1 felie de brânză, pliere în orice consola, apoi de sus cu restul de 4 felii de pâine cu unt, cu laturile unse în sus. Gătiti sandvișurile în loturi (numărul de loturi va depinde de dimensiunea aparatului dvs. de vafe) până când pâinea este aurie și crocantă, 4 până la 6 minute.
Asamblați și gătiți încă 4 sandvișuri în același mod.
Chiar înainte de servire, tăiați fiecare sandviș în 4 triunghiuri.
Sandvișurile pot fi gătite cu 4 ore înainte și răcite complet, apoi păstrate, învelite în folie de plastic, la temperatura camerei. Reîncălziți în 1 strat pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit de 350 km F până când este încălzit, aproximativ 6 minute, înainte de a tăia în triunghiuri.