Sandvișuri Cu Înghețată Matcha-Macaron

Sandvișuri Cu Înghețată Matcha-Macaron
Sandvișurile cu înghețată Matcha-Macaron sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați pudra de matcha, zahărul cofetarilor, plus 2 linguri de migdale măcinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sandvișuri Cu Înghețată Macaron Cu Migdale, Macaron Week: Macaron cu apă de trandafiri și vanilie, și Săptămâna Macaron: Macaron De Marțipan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 și poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Într-un robot de bucătărie, combinați migdalele măcinate cu pudra de matcha și zahărul cofetarilor și procesați până la finețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
MatchaMatcha
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați 2 albușuri și extractul de migdale și procesați într-o pastă. Răsturnați pasta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul granulat cu apa și gătiți la foc moderat până când siropul ajunge la 225 (etapa cu bilă moale) pe un termometru cu bomboane. Între timp, în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu telul, bateți restul de 2 albușuri până se formează vârfuri moi. Cu mașina la viteză medie-mare, stropiți treptat în siropul de zahăr fierbinte și bateți bezea până când este rigidă, lucioasă și doar caldă la atingere, aproximativ 4 minute. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați bezea în pasta de migdale matcha până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Elixir GElixir G
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
MatchaMatcha
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 3/4 inch. Puneți aproximativ zece runde de 2 1/2 inch de bezea pe fiecare dintre foile de copt pregătite. Folosind un vârf de deget umezit, neteziți cu atenție vârfurile.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Lăsați macaroanele să stea descoperite timp de 15 până la 20 de minute; acest lucru va face suprafețele strălucitoare și clare.
6
Coaceți macaroanele timp de 30 de minute, până când vârfurile și fundul sunt uscate și crocante; deplasați foile de copt de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii. Sprijiniți ușa cuptorului să se deschidă câțiva centimetri și lăsați macaroanele să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lucrând în loturi, scoateți 10 movile de 2 linguri din fiecare înghețată pe o foaie de hârtie de ceară. Folosind o spatulă, aplatizați ușor înghețata și sandwich câte o lingură de vanilie și înghețată de ceai verde între 2 macarons; apăsați foarte ușor pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai VerdeCeai Verde
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista