Sandvișuri Cu Înghețată Cu Rubarbă Cu Etaj
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sandvișurile cu înghețată cu rubarbă cu etaj. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 296 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sandvișuri Cu Roșii Cu Etaj, Sandvișuri Cu Curcan Cu Caise Cu Etaj Dublu, și Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Cu Două Etaje pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță medie grea; adăugați fasole.
Adăugați rubarba (cu sucuri dacă folosiți congelate), 1 cană zahăr, 2 linguri sirop de porumb și un vârf de sare. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mediu-mic până când rubarba este fragedă, aproximativ 10 minute. Se răcește; aruncați fasolea de vanilie.
Puneți amestecul de rubarbă în blender.
Adăugați zmeură cu sucuri; pur amestec de approxide până se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou, 1/2 cană de frișcă, restul de 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de sirop de porumb într-o cratiță medie grea curată pentru a se amesteca bine. Amestecați amestecul la foc mediu-mic până când este suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 7 minute (nu fierbeți).
Se amestecă în 2 1/3 cani rubarbă-zmeură pur apokroume. Puneți la frigider crema până la rece. Acoperiți și refrigerați restul de rubarbă-zmeură pur și simplu pentru sos.
Procesați crema de rubarbă în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Congelați în recipientul acoperit.
Așezați 8 bezea de fistic pe foaia de copt curată. Top fiecare bezea cu lingura de rubarbă-zmeura inghetata; aplatiza inghetata pentru a ajunge la marginea bezea. Acoperiți fiecare bezea acoperită cu înghețată cu o altă bezea și o altă lingură de înghețată; aplatizați pentru a ajunge la margine. Completați fiecare cu a treia bezea. Acoperiți și congelați sandvișurile cu înghețată până când sunt ferme, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Tăiați sandvișurile în jumătate.
Așezați 2 jumătăți, cu laturile rotunjite în jos, pe farfurii.
Burniță cu rezervat pur aproxume.