Sandvișuri Cu Înghețată Crocantă Cu Ghimbir
Sandvișurile cu înghețată crocantă cu ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 290 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, albușuri de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Înghețată Crisp De Mure (Câștigătorul Concursului Subcampion), Sandvișuri Cu Bezea Cu Cremă De Ghimbir, și Sandvișuri Cu Înghețată De Piersici Cu Ghimbir.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.