Sandvișuri Cu Vinete La Grătar
Sandvișurile cu vinete la grătar sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, dressing, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Pizza Cu Vinete La Grătar, Sandvișuri cu vinete și Mozzarella la grătar, și Sandvișuri Cu Pui Și Vinete La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați 2 felii (grosime de 1/2 inch) pe lungime din părțile opuse ale fiecărei vinete; rezervați pentru o altă utilizare.
Tăiați fiecare vinete pe lungime în felii de 4 (3/4 inci grosime); pune deoparte.
Tăiați ardeii roșii pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele și membranele. Aplatizați jumătățile de ardei cu palma; pus deoparte.
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ungeți vinetele, ardeiul roșu și dovleceii cu aproximativ o treime din pansament.
Puneți ardeiul roșu și dovlecelul pe raft; grătar, acoperit, 6 minute. Întoarceți legumele și ungeți cu jumătate din pansamentul rămas.
Adăugați vinete la grătar; grătar, acoperit, 10 minute, întorcându-se o dată și ungând adesea cu pansamentul rămas.
Aranjați jumătățile de ardei și feliile de dovlecel uniform peste 4 felii de vinete; se presară cu piper pepperoncini.
Puneți 1 felie de brânză peste fiecare porție. Se acoperă cu feliile de vinete rămase. Grill 2 minute suplimentare sau până când brânza se topește.