Sandvișuri Cu Salată De Ton Cu Lămâie-Afine

Sandvișuri Cu Salată De Ton Cu Lămâie-Afine
Sandvișurile cu salată de ton cu lămâie-afine sunt un pescatarian felul principal. O porție conține 285 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de busuioc, frunze de salată bibb, tunan solid în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu salată de ton cu lămâie R. mul, Salată de ton Helen sau sandvișuri cu salată de ton, și Sandvișuri Cu Lămâie De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 2 frunze de busuioc pe jumătățile inferioare ale fiecărei role; frunzele de busuioc de sus uniform cu amestec de ton. Acoperiți fiecare sandviș cu felii de castraveți, 2 frunze de salată și blaturi de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
CastraveteCastravete
RolaRola
TonTon

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista