Sandvișuri cu pâine de porc cu piper și parmezan

Sandvișuri cu pâine de porc cu piper și parmezan
Sandvișurile cu piperă de porc și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 934 de calorii, 56 g de proteine și 59 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Dacă aveți zahăr, oțet de mere, friptură de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 7 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grisoare cu parmezan cu piper, Salată Caesar în boluri cu parmezan cu piper și Mămăligă, legume prăjite și chipsuri cu parmezan cu piper.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Combinați drojdia, zahărul și 1/4 de cană de apă călduță într-un castron mic și lăsați drojdia să se umfle și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Maioneză, Cum Ar Fi Kraft HomestyleMaioneză, Cum Ar Fi Kraft Homestyle
Precum Stilul De Acasă KraftPrecum Stilul De Acasă Kraft
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Unge3 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Unge
2
Se toarnă amestecul de drojdie într-un castron mare și se adaugă 1 cană de apă călduță, uleiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru UngereUlei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Ungere
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
3 Uncii De Parmezan, Ras Subțire3 Uncii De Parmezan, Ras Subțire
Parmezan, Ras SubtireParmezan, Ras Subtire
Echipamente pe care le vei folosi
1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat1 3 1/2-lire Friptură De Muschi De Porc, Capacul De Grăsime Lăsat
3
Adăugați 1 cană de făină și amestecați până se omogenizează. Trecând la o lingură de lemn, adăugați restul de făină și amestecați până obțineți un aluat moale. Frecați aluatul cu puțin ulei, apăsați un pătrat de folie de plastic la suprafața lui și lăsați-l să crească la temperatura camerei până când își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Tăiați aluatul, transferați-l într-o pungă de plastic unsă cu ulei și lăsați-l la frigider cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Pentru muschiul de porc cu piper: Pentru a oferi fripturii o cura rapidă pentru un plus de aromă, amestecați zahărul și 1/2 linguriță de sare, frecați amestecul peste tot friptura și dați la frigider pentru 1 oră sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
6
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
7
Ștergeți friptura uscată. Zdrobiți boabele de piper cu un mojar și un pistil (sau într-o râșniță de cafea dedicată condimentelor) până la o textură medie-grunjoasă. (Unele vor fi măcinate fin, dar doriți ca bucățile mai mari să semene cu ardeiul spart.) Frecați ardeiul în carne, păstrând ceea ce nu se lipește pentru marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Încinge o cratiță mică la foc mediu-mic și adaugă untul și usturoiul. Gatiti pana cand untul face bule; se adauga otetul, cimbrul si piper negru ramas si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Stropiți carnea de porc cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
10
Încingeți o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a încăpea friptura de porc la foc mare și adăugați uleiul. Rumeniți carnea rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Ungeți carnea generos cu puțin din amestecul de ardei, puneți tigaia la cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
12
Scoateți tigaia, rulați friptura pe altă parte și ungeți-o cu mai mult amestec de ardei. Continuați să prăjiți carnea, scoțând-o din cuptor la fiecare 10 minute sau cam așa ceva pentru a se întoarce și a șterge, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii indică 145 de grade F, aproximativ 50 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
13
Transferați carnea pe un platou și lăsați-o să se odihnească timp de cel puțin 10 minute, rulând carnea de porc pentru a-și absorbi sucul exudat. Dați carnea de porc la frigider până la utilizare. (Carnea de porc poate fi, de asemenea, feliată și servită fierbinte în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
14
Pentru aioli: amestecați maioneza, uleiul de măsline, sarea, piperul, usturoiul și coaja de lămâie și sucul într-un castron mediu. Dati la frigider pana la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
AioliAioli
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
15
Încinge un grătar la foc mare. Unge cu generozitate o tavă de copt. Împărțiți pâinea în opt porții pe tava de copt. Presă aluatul în rondele subțiri, de aproximativ 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
16
Pâinea la grătar la foc mediu-mare, închizând capacul imediat după ce le-am pus și răsturnând și răsturnând pentru a evita orice aprindere. Fiecare pâine va dura aproximativ 2 minute pentru a fi gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
17
Tăiați carnea de porc foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
18
Întindeți niște aioli peste pâine și îngrămădiți puțină carne de porc pe o parte a fiecăreia. Acoperiți cu parmezan ras și o mână de rucola. Îndoiți sandvișurile în jumătate și puneți-le pe un platou pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
AioliAioli
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista