Sandvișuri cu pizza rapidă

Sandvișuri cu pizza rapidă
Sandvișuri cu pizza rapidă este un fel principal care servește 2. O porție conține 369 de calorii, 17 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 1,53 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați sare, pudră de usturoi, praf de ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Sandvișurile cu gheață rapidă, sandvișurile italiene rapide cu pui și sandvișurile cu cârnați italieni rapid sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați carnea de vită și condimentele până când se combină. Împărțiți în șase porții; modelați fiecare într-un 1-1/2-in. patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
Macaroane NetăiateMacaroane Netăiate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lămâi, Tăiate Fin2 Lămâi, Tăiate Fin
2
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți chiftele timp de 3-1/2 până la 4-1/2 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata1/8 Lingurita Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata
3
Se toarnă sosul de pizza peste chiftele și se încălzește. Se pune pe paine frantuzeasca; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Sos De PizzaSos De Pizza
1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie
4
Tăiați în sandvișuri.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Revista