Sandvișuri Cu Pita Cu Cartofi Curry
Sandvișurile cu Pita cu cartofi curry sunt un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 194 calorii. Un amestec de suc de lămâie, ulei de salată, iaurt fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Curcan Curry Pita, Buzunare Pita Cu Ton Curry, și Salată De Pui Curry La Grătar Și Pita.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați ceapa și 1 1/2 lingurițe de usturoi în ulei până când ceapa este moale și începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Se amestecă pudra de curry, chimenul, cayenne și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați cartofi și 1 cană de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 15 minute; dacă încep să se lipească, adăugați 1 până la 2 linguri de apă în tigaie, după cum este necesar. Se amestecă pătrunjelul și mai multă sare după gust.
Între timp, într-un castron, amestecați iaurtul, castravetele, sucul de lămâie și restul de 1/2 linguriță de usturoi.
Se adaugă sare după gust.
Pâine prăjită de buzunar ușor într-un prăjitor de pâine și trageți ușor deschis. Lingură amestec de cartofi în mod egal în jumătăți; lingură sos de iaurt peste cartofi.