Steak și Hummus sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 777 calorii. Pentru $ 7.56 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de ulei de măsline, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Sandvișuri Hummus Club, Sandvișuri Cu Lavash Hummus, și Sandwich-Uri De Năut Cu Piure De Hummus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie. Aruncați ceapa, ardeii de banane și 1/3 cană din sucul de murături într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripioare De Pui Fiecare)
Suc De Murături
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți hummusul cu 3 până la 4 linguri de apă într-un alt bol până se omogenizează și se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați subțire friptura împotriva bobului, apoi tăiați transversal în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați cu restul de 3 linguri de suc de murături, 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Suc De Murături
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Ungeți pitasul pe o parte cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați, cu ulei în jos, până la prăjit ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți pitasul de pe grătar și acoperiți cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scurgeți ceapa și ardeii; împărțiți uniform între pitas. Se acoperă cu salata verde și se strecoară cu sosul de hummus. Se acoperă cu sos fierbinte, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Reîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar. Pulsează măslinele, șalotul, usturoiul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu, 2 linguri ulei de măsline și sucul de 1/2 lămâie într-un robot de bucătărie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
8
Străpungeți friptura peste tot cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Frecați 1 lingură de amestec de măsline peste toată friptura, apoi lăsați-o deoparte, aproximativ 10 minute. Între timp, aruncați amestecul de măsline rămas cu roșiile, pătrunjelul, restul de 2 linguri de ulei de măsline și sucul din restul de 1/2 lămâie într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Grătați friptura până se rumenesc pe o parte, aproximativ 7 minute. Flip și se fierbe aproximativ 7 minute mai mult pentru mediu rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Tăiați în jumătate; rezervați o jumătate pentru sandvișurile cu friptură (în dreapta). Feliați subțire friptura rămasă împotriva bobului și acoperiți cu tapenada de roșii de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.