Sandvișuri Cu Friptură Marinată La Grătar

Sandvișurile cu friptură marinată la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 249 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă la grătar, miere, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Friptură La Grătar Cu Năsturel Marinat, Ceapă Și, Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, și Guinness-Sandvișuri Cu Friptură De Bizon Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil, amestecați miere, rădăcină de ghimbir, sos de soia și bere.
Adăugați carne de vită; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, rotind ocazional, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați carnea de vită de la foc mediu aproximativ 12 minute pentru o coacere medie, întorcându-se după 6 minute și perindând frecvent cu marinată. Aruncați orice marinată rămasă.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Serviți carnea de vită în pâinea pliată cu pita cu roșii și ceapă.