Sandvișurile cu friptură marinată la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 249 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă la grătar, miere, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Friptură La Grătar Cu Năsturel Marinat, Ceapă Și, Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, și Guinness-Sandvișuri Cu Friptură De Bizon Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil, amestecați miere, rădăcină de ghimbir, sos de soia și bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2
Adăugați carne de vită; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, rotind ocazional, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați carnea de vită de la foc mediu aproximativ 12 minute pentru o coacere medie, întorcându-se după 6 minute și perindând frecvent cu marinată. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Serviți carnea de vită în pâinea pliată cu pita cu roșii și ceapă.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.