Sandvișuri cu friptură la grătar cu legume balsamice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri cu friptură la grătar cu legume balsamice. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, brânză, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Legume balsamice fripte cu orez cu pătrunjel de lămâie, Friptură și legume fript, și Sandvișuri Cu Friptură De Flanc.
Instrucțiuni
Căldură broiler.Condimentează friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Așezați friptura pe o jumătate din foaia de copt.Aruncați roșiile și ceapa într-un castron mediu cu uleiul, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați ceapa și roșiile, tăiate în jos, pe cealaltă jumătate a foii de copt.Fierbeți friptura și legumele, întorcând totul o dată, până când friptura ajunge la coacerea dorită, 4 minute pe parte pentru mediu rar.
Scoateți friptura și readuceți legumele la cuptor până se rumenesc, încă aproximativ 1 minut.Feliați friptura.
Așezați jumătățile inferioare ale pâinii tăiate în sus și deasupra cu friptura, ceapa, roșiile și brânza. Sandwich cu pâinea rămasă.
Se servește cald.Înlocuire: dacă brânza albastră este prea puternică pentru gustul dvs., încercați să acoperiți acest sandviș cu o brânză cremoasă de capră. Sau jucați tartinea oțetului balsamic cu bucăți de parmezan sărat sau Manchego.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.