Sandvișuri cu friptură de fustă la grătar și ardei cu maioneză de porumb

Gratar Fusta friptură și piper sandwich-uri cu maioneza de porumb este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 23g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, friptură de fustă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Gătit din Glossies: friptură de fustă la grătar și sandwich-uri de piper, Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, și Sizzling Fusta friptură cu sparanghel și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (căldură mare).
Bateți mai întâi5 ingrediente într-un castron mediu. Pune deoparte.Scoateți o parte din interiorul pâinii, formândcoji groase.
Periați porumbul, ardeii,ceapa, părțile tăiate ale pâinii și fripturile cu ulei de măsline.
Se presară sare și piper. Grătiți legumele până când sunt carbonizate și doar fragede și fripturile până când sunt carbonizate și fierte până la mediu-rare, aproximativ 15 minute pentru porumb,8 până la 10 minute pentru ardei și 5 până la 8 minute pentru ceapă, întorcându-se ocazional și 3 minute pe parte pentru fripturi.
Lăsați fripturileodihniți 5 minute. Pâinea la grătar, tăiată cu fața în jos, până se carbonizează, aproximativ 2 până la 3 minute.
Tăiați porumbul din știuleți; adăugați 1 cană în castroncu amestec de maioneză și amestecați pentru a acoperi.Condimentează după gust cu sare și piper.
Tăiați fripturile în diagonală împotriva cerealelorîn benzi groase de 1/3 până la 1/2 inch. Aranjați fripturilefelii, ardei și ceapă peste partea de josjumătate de pâine. Puneți maioneza de porumb peste.Se acoperă cu pâine, apăsând ușor pentru a se compacta.(Dacă utilizați ciabatta, tăiați în 6 sandvișuri.) doar 377 de calorii!
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.