Sandvișuri cu friptură de fustă la grătar și ardei cu maioneză de porumb
Gratar Fusta friptură și piper sandwich-uri cu maioneza de porumb este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 23g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, friptură de fustă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Gătit din Glossies: friptură de fustă la grătar și sandwich-uri de piper, Friptură de fustă la grătar cu porumb cald și salată de roșii Cherry, și Sizzling Fusta friptură cu sparanghel și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul (căldură mare).
2
Bateți mai întâi5 ingrediente într-un castron mediu. Pune deoparte.Scoateți o parte din interiorul pâinii, formândcoji groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Periați porumbul, ardeii,ceapa, părțile tăiate ale pâinii și fripturile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se presară sare și piper. Grătiți legumele până când sunt carbonizate și doar fragede și fripturile până când sunt carbonizate și fierte până la mediu-rare, aproximativ 15 minute pentru porumb,8 până la 10 minute pentru ardei și 5 până la 8 minute pentru ceapă, întorcându-se ocazional și 3 minute pe parte pentru fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Lăsați fripturileodihniți 5 minute. Pâinea la grătar, tăiată cu fața în jos, până se carbonizează, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Tăiați porumbul din știuleți; adăugați 1 cană în castroncu amestec de maioneză și amestecați pentru a acoperi.Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Tăiați fripturile în diagonală împotriva cerealelorîn benzi groase de 1/3 până la 1/2 inch. Aranjați fripturilefelii, ardei și ceapă peste partea de josjumătate de pâine. Puneți maioneza de porumb peste.Se acoperă cu pâine, apăsând ușor pentru a se compacta.(Dacă utilizați ciabatta, tăiați în 6 sandvișuri.) doar 377 de calorii!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ciabatta
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.