Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Cu Brânză Albastră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri cu friptură de flanc cu brânză albastră. Această rețetă servește 6. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 487 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, brânză coaptă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Balsamic Cu Brânză Albastră, Salată de quesadilla cu friptură și brânză albastră, și Salată de friptură de flanc cu prune și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare).
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch.
Periați cu 1 lingură. ulei de măsline și presărați cu 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1 inch lățime.
Așezați fâșii de piper într-un castron mare și stropiți cu 1 lingură. ulei de măsline.
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. piper; aruncați pentru a acoperi.
Ceapa la grătar și fâșiile de ardei gras, acoperite cu capac la grătar, peste 400 până la 450 (mare) se încălzesc 7 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și fragede.
Periați laturile tăiate ale rulourilor cu restul de 2 linguri. uleiul de măsline și grătarul, tăiați părțile în jos, fără capac pentru grătar, peste 400 până la 450 (mare) încălziți 1 până la 2 minute sau până când se rumenesc ușor și se prăjesc.
Întindeți brânza albastră pe părțile tăiate ale fundului ruloului; deasupra cu rucola, fâșii de ardei gras, friptură și ceapă.
Întindeți maioneza pe părțile tăiate ale blaturilor.
Așezați blaturile cu role, cu maioneza în jos, deasupra cepei, apăsând ușor.
* Chiflele de hamburger franceze pot fi înlocuite. Am testat cu chifle de Hamburger Franceze Publix.
Notă:Am testat cu brânză albastră Saga Classic cu coajă moale.
Sandvișuri cu friptură de flanc cu Brie: înlocuiți 5 oz. Brie, coaja îndepărtată, pentru brânză albastră. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Sandvișuri cu pui cu ierburi: înlocuiți pieptul de pui marinat cu ierburi pentru friptura de flanc. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Sandvișuri de pui cu ierburi cu piersici la grătar: reduceți ceapa la 1 și ardeii grași roșii la
Tăiați 2 piersici mari în runde groase de 1/4 inch, tăind tulpina și capetele inferioare. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, felii de piersici la grătar, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar. Asamblați sandvișuri conform instrucțiunilor, topping ceapa cu felii de piersici. Pregătire: 20 min., Grătar: 32 min., Stand: 10 min.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.