Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar
Sandwich-uri de carne de porc la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. Acest curs principal are 213 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar pe bază de roșii Hickory smoke, jeleu de piper, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, și Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Jeleu cu microunde la 15 secunde sau până la topire.
Combinați paprika și următoarele 4 ingrediente; frecați uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 15 minute, întorcând ocazional carnea de porc.
Ungeți carnea de porc cu jeleu. Grătați încă 5 minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe o suprafață de tăiere. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
În timp ce carnea de porc stă, combinați pansamentul de fermă și sosul de grătar într-un castron mare.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Întindeți 1 lingură amestec de pansament peste fundul fiecărui coc.
Așezați feliile de porc uniform peste pansament și acoperiți cu blaturi de chifle.
Se amestecă împreună sos ranch și sos de grătar
Așezați jumătatea inferioară a chiflei pe farfurie și sandwich-ul superior cu jumătatea rămasă a chiflei
Ungeți carnea de porc cu jeleu
Întindeți amestecul de pansament ranch pe coc