Sandvișuri Cu Crab Cu Coajă Moale Cu Slaw Singapore

Soft-Shell Crab sandwich-uri cu Singapore Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1313 calorii, 17g de proteine, și 82G de grăsime. Dacă aveți daikon, crabi vii cu coajă moale, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Crab Cu Coajă Moale, Sandviș de Crab cu coajă moale la grătar cu salată roșie și roșii galbene, și Sandwich-uri de Crab cu coajă moale cu picant R-Ulmoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți slaw - ul: tăiați și curățați daikonul, apoi tocați pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Se transferă într-o strecurătoare și se strecoară uscat.
Bateți sucul de lămâie și mierea într-un castron mediu.
Adăugați cilantro și daikon; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina. Dați la frigider slaw până când este gata de servit.
Combinați maioneza, sambal oelek și pasta de roșii într-un castron mic. Se unge usturoiul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina.
Tăiați partea din față a fiecărui crab chiar în spatele ochilor și gurii folosind foarfece de bucătărie; îndepărtați orice materie galbenă din interior cu degetele, dacă doriți.
Luați unul dintre capetele ascuțite ale cochiliei superioare și curățați-l înapoi pentru a dezvălui branhiile; tăiați branhiile și aruncați-le. Repetați pe cealaltă parte.
Întoarceți crabul și trageți înapoi clapeta mică cunoscută sub numele de șorț. Folosește-ți degetele pentru a-l scoate.
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați cu sare și piper. Dragați crabii în făina condimentată, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți; scuturați excesul de făină și dați deoparte. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și rotiți tigaia până când spumarea se oprește.
Adăugați crabii în tigaie și gătiți până când încep să capete o culoare Roșu-portocaliu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și condimentați imediat cu sare.
Construiți-vă sandvișul: așezați rulourile tăiate în jos în aceeași tigaie și gătiți până devin aurii. Slather topuri rola cu unele dintre aioli chile. Sandwich un crab fierbinte și o lingură de slaw pe fiecare rolă.
Fotografie de David Malosh