Sandvișuri cu ciuperci Portabello cu rucola și aioli balsamici

Sandvișuri cu ciuperci Portabello cu rucola și aioli balsamici
Sandvișurile cu ciuperci Portabello cu rucola și aioli balsamici sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sandvișuri cu ciuperci Portobello la grătar cu rucola și fasole albă, Ciuperci Portabello Prăjite Fajitas, și Ulei De Măsline Ou Prăjit Cu Cartofi Prăjiți De Ciuperci Portabello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați ingredientele aioli. Dați-l la frigider până când este gata să asamblați sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mic amestecați ingredientele de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați capacele de ciuperci, cu branhii în jos, într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Ungeți capacele de ciuperci cu generozitate cu marinada și întoarceți capacele. Puneți restul de marinată peste partea branhială. Lăsați ciupercile să se marineze la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
5
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți ciupercile din tigaie și rezervați marinada. Condimentați ușor ciupercile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți ciupercile, branhiile în jos, la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când încep să se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Ungeți părțile capacului ciupercilor cu o parte din marinada rămasă din tigaie. Întoarceți ciupercile și grătiți-le până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Grătați rulourile, tăiați părțile în jos, la foc mediu direct până se prăjesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Întindeți aioli pe chiflele prăjite și acoperiți fiecare cu niște rucola și o ciupercă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AioliAioli
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista