Sandvișuri cu ciuperci Portabello cu rucola și aioli balsamici
Sandvișurile cu ciuperci Portabello cu rucola și aioli balsamici sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sandvișuri cu ciuperci Portobello la grătar cu rucola și fasole albă, Ciuperci Portabello Prăjite Fajitas, și Ulei De Măsline Ou Prăjit Cu Cartofi Prăjiți De Ciuperci Portabello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic combinați ingredientele aioli. Dați-l la frigider până când este gata să asamblați sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aioli
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mic amestecați ingredientele de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați capacele de ciuperci, cu branhii în jos, într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Ungeți capacele de ciuperci cu generozitate cu marinada și întoarceți capacele. Puneți restul de marinată peste partea branhială. Lăsați ciupercile să se marineze la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți ciupercile din tigaie și rezervați marinada. Condimentați ușor ciupercile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți ciupercile, branhiile în jos, la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când încep să se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Ungeți părțile capacului ciupercilor cu o parte din marinada rămasă din tigaie. Întoarceți ciupercile și grătiți-le până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Grătați rulourile, tăiați părțile în jos, la foc mediu direct până se prăjesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Întindeți aioli pe chiflele prăjite și acoperiți fiecare cu niște rucola și o ciupercă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Piept De Pui La Rotisor
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele