Sandvișuri Cu Ceai De Somon Cu Față Deschisă

Sandvișuri Cu Ceai De Somon Cu Față Deschisă
Sandvișurile cu ceai de somon cu față deschisă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, castraveți, crenguță de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Somon Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Somon Afumat Cu Față Deschisă, și Sandvișuri de somon cu față deschisă cu avocado-Wasabi răspândit.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista