Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat
Sandwich-uri de ceai de somon afumat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 32 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 114 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, pâine sănătoasă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat, Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat, și Sandvișuri cu somon afumat și ceai de Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru untul de plante, combinați toate ingredientele untului într-un mixer prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți până se amestecă, dar nu bateți.
Pentru sandvișuri, puneți magazinul să felieze pâinea pe lungime pe o felie de carne în felii groase de 1/4 inch. (Dacă acest lucru nu este posibil, îl puteți tăia transversal cu un cuțit foarte ascuțit.)
Întindeți 8 felii de pâine și întindeți-le pe toate cu un strat subțire de unt de plante.
Așezați somonul afumat pe 4 felii. Se acoperă cu celelalte 4 felii de pâine, cu untul în jos.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt și înfășurați cu plastic. Dați la frigider până când untul este foarte rece.
Așezați sandvișurile pe o tăietură. Cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați crustele, tăiați fiecare sandviș mare în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate în diagonală de două ori pentru a face un total de 8 triunghiuri mici. (Dacă pâinea a fost tăiată transversal, urmați instrucțiunile de asamblare, apoi tăiați crustele și tăiați în diagonală, de două ori, pentru a face 4 triunghiuri mici.)
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.