Sandvișuri cu ceai de castraveți, Hummus și lămâie

Sandvișurile cu ceai de castraveți, Hummus și lămâie sunt un vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 40 de calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine de ovăz cu nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri de curcan și Hummus Pita cu castraveți spiralizați, Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, și Cele Mai Bune Sandvișuri Cu Castraveți Cu Mărar De Lămâie.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, feliați castravetele în rondele subțiri de hârtie, cu grosimea de aproximativ 1/16 inch.
Așezați feliile într-o strecurătoare sau sită așezată peste un castron, presărați-le cu sarea măsurată și aruncați pentru a combina. Lăsați deoparte să se scurgă timp de 15 până la 20 de minute.Între timp, folosind mandolina sau cuțitul foarte ascuțit, tăiați lămâile în rondele subțiri de hârtie de aproximativ 1/16 inch grosime, îndepărtând orice semințe pe măsură ce mergeți; pune-le deoparte.Folosind un sucitor, aplatizați fiecare felie de pâine la jumătate din grosimea inițială.
Întindeți 2 linguri de hummus uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine și condimentați cu sare și piper; pune deoparte.Când castraveții sunt gata, ștergeți-i ușor cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Șindrilă feliile de castraveți peste hummus pe 4 felii de pâine (aproximativ 12 felii pe sandviș). Acoperiți castraveții cu un strat de felii de lămâie (aproximativ 4 felii pe sandviș).Închideți sandvișurile cu feliile de pâine rămase. Tăiați crustele și faceți 2 tăieturi diagonale pe fiecare sandviș pentru a forma 4 triunghiuri.Asocierea băuturilor: Voss Sauvignon Blanc, Napa. Aromele bine definite de tei, pepene galben și iarbă fac din aceasta o pereche bună cu aromele ascuțite și răcoritoare din sandviș. De asemenea, vinul prezintă o interacțiune plăcută între crocant și cremos, la fel ca sandvișurile.