Sandvișuri Cu Ceai Cu Ouă
Curry-ou ceai sandwich - uri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 143 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de pudră de curry madras, muștar, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, Sandvișuri Cu Ceai Curry, și Sandvișuri Cu Ceai De Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mare cu apă rece și aduceți la fierbere viguroasă. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți ouăle și răciți-le sub apă curgătoare, agitând tigaia pentru a sparge ușor cojile.
Transferați ouăle într-un castron cu apă cu gheață și lăsați să stea până se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Curățați ouăle și uscați-le. Tăiați mărunt ouăle și transferați-le într-un castron mare.
Adăugați coaja de portocală și sucul împreună cu curry, muștar uscat și maioneză. Se condimentează cu sare și piper și se pasează cu o furculiță.
Aranjați 10 felii de pâine pe o suprafață de lucru și împărțiți salata de ouă între ele, întinzând-o pe margini. Acoperiți cu pâinea rămasă și tăiați crustele.
Tăiați fiecare sandviș în jumătate.
Transferați într-un platou și serviți.